Slut med tjejen, väldigt väldigt nere.

(Märkte att det var väldigt långt skrivet nu och många kommer nog inte orka läsa det, men hoppas någon orkar med det ! 🙂 ) Nu är det såhär att igår, så tog det slut med tjejen. Och jag är väldigt nere, inte varit såhär nere förut( Visst har det bara gått en dag men, jag kan vara ett svin när det gäller att komma över tjejer, som jag varit när jag kommit över andra tjejer te.x ), i ett annat förhållande trots att det här förhållandet ”bara” varit 6 månader långt. Har förut haft en 2,5 års förhållande, och sedan ett 1 års förhållande. Men sen träffade jag den här tjejen i skolan, och vi började gå sakta därifrån, jag brukar inte vara den blyga typen, men jag blev det men henne så fick verkligen kämpa ett tag pga hon också var ganska blyg av sig. Medans tiden gick och vi träffades ett tag, gick på bio o sånt, var hemma hos mig o mös och lärde känna varandra, så visste jag hela tiden, att hon var KK med en kille som vunnit en dokusopa, men jag tänkte att jag ger henne en chans ändå, jag menar vilken tjej vill inte ha en snygg kille som alla andra tjejer vill ha och är ” b-kändis”

Se mer här:


Slut med tjejen, väldigt väldigt nere.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *