%image
Portioner: 4 stycken
Källa: Bakasockerfritt
Visa alla recept för: Bakasockerfritt
Foto: Marja Folcke
Ingredienser:
20 gram smör
25 gram cashewnötter
1½ msk riven kokos
2/3 msk kokosmjöl
1 2/3 msk stevia strö
10 gram sockerfri mjölkchoklad
För chokladkakor: tillsätt lite kakao och extra stevia strö
Gör så här
Finhacka cashewnötterna (jag använder mig av salta) och hacka chokladen. Blanda cashewnötterna med riven kokos, kokosmjöl, sötning och hackad choklad. Blanda även ner kakao och lite etxra sötning för chokladkakor. Blanda sedan ner smöret. Gör fyra stycken platta kakor av kakdegen på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 10 minuter tills kakorna får en aning färg i kanterna. Låt kakorna svalna innan du förflyttar dem, de är mjuka innan de kallnat!
Skriv ut receptet
Tipsa en kompis om receptet
Lägg till en bild till receptet
Kommentarer (1)
Fortsätt läsa:
Originalartikeln: Cashew- och kokoskakor
Lämna ett svar