Vilken jävla soppa..

Här kommer ännu en ”tyck synd om mig” tråd.. Jag är en 23 årig kille från Jönköping om detta har någon betydelse. Jag har aldrig haft något bra självförtroende, utan måste hela tiden prestera på topp för att bli nöjd med det jag gör (otroligt destruktivt med andra ord). Jag har aldrig haft något förhållande utan har varit kär i samma person i snart 6 år, har därmed riktigt svårt att släppa saker, vilket kan kännas igen på ovan nämnt beteende. Har varit på G med tjejen i fråga men det rann ut i sanden och vi är idag riktigt nära vänner (inte heller bra då jag inte kan släppa henne då jag umgås med henne, dessutom en av mina få riktiga vänner, kanske bäst att säga upp kontakten?) blir ständigt sårad när hon träffar nya killar..

Se artikeln här:


Vilken jävla soppa..


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *