Vikander: ’Fanns inte ens i mina drömmar’

HOLLYWOOD. Alicia Vikander och Matt Damon jobbar ihop med nya ”Bourne”.Men den 10 januari får de ledigt för att gå på Golden Globegalan i Los Angeles.Båda kan ta hem gyllene statyetter. – Jag har inte träffat honom sedan nomineringen. Vi har jullov från inspelningen nu. Men jag har skrivit till honom och gratulerat, säger Alicia Vikander, 27, när Nöjesbladet når henne på telefon i New York.Den svenska Hollywoodstjärnan ”leder” över sin kollega från spionserien. Alicia är nominerad till två priser, för scifi-dramat ”Ex-machina” och kostymdramat ”The danish girl”. Matt Damon, 45, kan vinna för sin insats i rymdthrillern ”The martian”.
LÄS OCKSÅ
”Alicia Vikander är hetast i Hollywood”
 – Du skulle ha sett mig när jag fick beskedet, säger hon.– Jag hoppade runt av glädje när jag ringde mina föräldrar.Även om hon inte förväntade sig några nomineringar blev hon mest förvånad över att ”Ex-machina” uppmärksammades.- Det är nästan ett år sedan den kom ut. Den hade så liten budget. Jag minns hur vi gick ut och firade när den fick amerikansk distribution.
LÄS OCKSÅ
Alicia Vikander: ”Är rädd för att synas för mycket”
 Alicia befinner sig på Manhattan för att göra PR för ”The danish girl” – filmen om världens första kända könskorrektion som tagit Hollywood med storm.– När jag växte upp fanns det inte ens i mina drömmar att jag skulle jobba utomlands. Jag drömde om att stå på stora scenen på Dramaten, vilket bara det är en enorm ära.– Att nu ha sitt namn på en sån här lista är helt otroligt.

Se mer här:


Cred & Källa: Vikander: ’Fanns inte ens i mina drömmar’


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *