Varför drabbas jag bara av "psykfall" till brudar

Nu har jag verkligen börjat undra, på 1 år så har jag haft 4 förhållanden där brudarna en efter en varit riktiga dårar … Jag börjar nästan tycka att det är något väldigt galet med mig som går in i såna här förhållanden, antingen så är de otrogna och ljuger eller så är det något annat galet med dem… :sad44: Jag har verkligen inte svårt att få tjejer, snarare tvärtom, jag får i säng 1-2 varje vecka så nu går min telefon varm igen efter jag dumpade en tjej efter fått telefonluren i örat ca: 150-200 ggr på 4 månader samt massa konstiga uttalanden om att jag är en idiot, borde söka hjälp osv osv osv… Hur ska jag göra för att komma ut ur den här karusellen..???

Läs mer här:


Varför drabbas jag bara av "psykfall" till brudar


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *