Vågat & smakfullt, del 3

Lär dig banbrytande matlagning och vinnande vinkunskap. AV Johan Marklund 08:53 / 23 / Augusti / 2012 Denna sida presenteras i samarbete med Ravenswood.  Kyckling med morotskräm och lakrits, gurkgelé, maltjord, kalvbrass, rostat lökskum och sylade grönsaker. Att äta en känsla Från en promenad med en jordätande son till matlagning på hög nivå. Jason Alderton lär dig att laga en maträtt av en känsla.  Jason Alderton är köksmästare på Avalon i Göteborg. För honom är det viktigt att maten förmedlar en känsla – utan att det blir alltför seriöst. – Det måste finnas humor i maten

Läs mer:


Cred & Källa: Vågat & smakfullt, del 3


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *