Uniq One All in One Hair Treatment

Denna produkt har 10 egenskaper som de flesta hår önskar sig, vilket gör att det är faktiskt som tio produkter i en enda flaska. För mig och mitt hår så behöver jag framförallt fukt, värmeskydd och glans vilket jag tycker att denna produkt ger mig! Stämmer du och ditt hår in på en eller flera av dessa nedanstående punkter så är detta är produkt för dig.

  • Återuppbygger torrt och skadat hår.
  • Tillför glans och eliminerar frissighet.
  • Skyddar vid värmestyling.
  • Gör håret silkeslent och ger jämnhet.
  • Färgbevarande med UVA/UVB-skydd.
  • Lättare att styla och slätar ut.
  • Gör håret medgörligt.
  • Ger en hållbar frisyr.
  • Förebygger kluvna toppar.
  • Ger mer volym.

DSC_6525
Just nu 139 SEK på forhair.se – direktlänk


Osis Dust It

Dela med dig…

Läs mer här:


Originalartikeln: Uniq One All in One Hair Treatment

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *