Tvillingbönderna får inte vara med – fick för få brev

Kärleksjakten fick ett snöpligt slut för Erik och Oscar Dieden, 38.
Nu tar Linda Lindorff på sig skulden för tvillingböndernas oväntat skrala brevskörd i kvällens ”Bonde söker fru”.
– Jag har verkligen funderat på det här, för det har gjort ont i mig. Jag lyckades inte på det sättet jag ville lyckas, säger hon. Det blir ingen tv-höst för tvillingbönderna.
Erik och Oscar Dieden från Katrineholm fick för få brev för att få söka kärleken i den nya säsongen av ”Bonde söker fru”. När programledaren Linda Lindorff kom för att lämna över brevskörden i onsdagens avsnitt uttryckte hon sin förvåning över det bristande intresset.
Tvillingarna fick inte ens tio brev var, vilket gjorde det omöjligt för dem att få fortsätta i programmet.
– Det blev inte så många konstigt nog. Jag hade trott att det skulle vara väldigt många fler, säger Linda Lindorff i avsnittet.
”Kanske fördes samman för mycket”
Det bristande intresset blev en besvikelse för Erik och Oscar.
– Det är klart, lite besvikelse var det faktiskt. Man hade väl en liten förhoppning om att få några fler. Men man ser ju positivt på framtiden i alla fall…det kan komma brev senare också, säger Erik.
Har ni diskuterat vad det lilla antalet brev kan bero på?
– Ja, det är klart att man funderar på det. Jag tror kanske att vi är två personer som är ganska tajta så det kanske är svårt att skilja på oss. Vem som är vem, säger Oscar.
– Vi är ändå två personer med skilda personligheter. Vi kanske fördes samman lite väl mycket. Presentationen kanske skulle varit lite mer separerade och visat våra olika sidor lite mer, säger Erik.
”Blev lite ledsen”
I efterhand har även Linda Lindorff ifrågasatt hur tvillingbönderna framställdes i presentationsprogrammet i våras.
– Jag har kanske till och med tänkt att det är vårt fel, att vi gjorde fel när vi lyfte fram dem i samma porträtt, att vi borde ha delat upp dem och gjort ett porträtt var. Och förklarat ännu mer tydligt att de bor i varsitt hus på den här gården och hur olika de är, säger hon.
Lindorff är besviken över brevskörden.
– Jag tycker att det är förvånansvärt att de fick så få brev, och jag har funderat ganska mycket över detta. Jag blev lite ledsen för det också, för jag tycker att de förtjänar väldigt många fler, säger hon.
Erik och Oscar Dieden fortsätter att dokumentera sin kärleksjakt själva på tv4.se.

Fortsätt läsa:


Cred & Källa: Tvillingbönderna får inte vara med – fick för få brev


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *