Tv-profil gripen för sexuellt ofredande

En svensk tv-profil är polisanmäld av en 15-årig flicka som säger att han tafsat på henne på Gröna Lund under torsdagen.
När Expressen når mannen bekräftar han att han gripits av polis, men menar att det hela är ett missförstånd.
– Jag är chockad och ledsen, och mår inte bra just nu. Det är någon som försöker utnyttja mig.Tv-profilen var under torsdagen på Gröna Lund där artisten Zara Larsson uppträdde under kvällen.
Trots att det var flera timmar kvar till konserten skulle börja var det redan massor av folk på plats – de flesta unga tjejer.
Enligt en polisanmälan som har upprättats av polisen på Norrmalm ska mannen ha tafsat på en 15-årig flicka, och därefter tagits till förhör innan han senare släpptes.
En förundersökning är inledd, och tv-profilen är fortsatt misstänkt.
När Expressen når mannen bekräftar han att han gripits av polis, men är helt oförstående anklagelserna.
– Jag förstår inget av det här. Jag var på Gröna Lund och pratade med ett av mina fans, som sedan felaktigt har anklagat mig. Jag är väldigt chockad över händelseutvecklingen.
– Jag har inte tafsat på någon tjej. Att först ha blivit utslängd från Gröna Lund, och sedan bli tagen av polis är något av det obehagligaste jag varit med om.

LÄS MER: Gröna Lund fullt för Zara Larssons spelning

Vad var det som hände, enligt ditt förmenande?
– Det var en tjej som ropade mitt namn, och jag uppfattade henne som ett fan. Jag gick ner på knä framför henne, och la mina händer på hennes ben, nedanför knäna. Då uppfattade den här personen detta som sexuellt ofredande. Detta har bara med mitt kändisskap att göra; att man försöker utnyttja mig.
Kristoffer Samsing är stationsbefäl på Norrmalm i Stockholm.
– Mannen är polisanmäld för sexuellt ofredande, en anmälan som skedde vid tvåtiden på eftermiddagen. Han greps först av vakter på Gröna Lund.
– Han släpptes efter några timmar, eftersom det inte fanns några häktningsgrundande skäl. Men en förundersökning är inledd, och han är fortfarande misstänkt för att sexuellt ha ofredat den här tjejen.Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Läs mer här:


Cred & Källa: Tv-profil gripen för sexuellt ofredande


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *