"tar hand om mig själv" mer än vad tjejen tar hand om sig. Problem?

Jag är väldigt mån om att ta hand om mig själv, med andra ord har jag en massa produkter (krämer etc) som jag använder dagligen för att se bra ut. Jag tränar regelbundet och håller en strikt kost. För att inte gå in på det mer än nödvändigt så lägger jag ner mycket mer tid på mitt utseende än vad tjejen gör. Jag har märkt av att hon nu börjar bli irriterad på detta och hävdar att jag har ett beroende eller att jag är sjuk. till frågan: vill inte tjejer ha välvårdade killar (eller är det något som är viktigt i början men inte alls viktigt senare?) , vad tycker ni andra tjejer om killar som lägger ner lite tid på att se bra ut

Se mer här:


Originalartikeln: "tar hand om mig själv" mer än vad tjejen tar hand om sig. Problem?


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *