Tänkte jag skulle tipsa om Veet hårborttagningscreme som jag …

Tänkte jag skulle tipsa om Veet hårborttagningscreme som jag tycker fungerar toppen! Eftersom jag har för mycket manliga hormoner i kroppen så har jag extra mycket hårväxt, vilket jag får fixa och trixa med så gott som varje dag. Har länge funderat på mina armar, har inte velat raka dem för stubb där känns inte så jättelockande, men här om dagen blev jag bara så jävla trött på hur många som har kommenterat mina armar så jag googlade på saken och kom fram till att hårborttagning ska provas. Köpte det i Västerås och testade igår. Fan va bra det va! En minut sen skölja lite lätt i duschen och alla strån bara gled av..

Fortsätt läsa:


Originalartikeln: Tänkte jag skulle tipsa om Veet hårborttagningscreme som jag …


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *