T-shirts från Australien – fraktsätt?

Hej, Satt på eBay och kikade lite och hittade en seriös butik som säljer sina t-shirtar från Australien. T-shirtarna var skitsnygga och jag var jättenära på att klicka hem 5st, när jag märkte att frakten låg på 9 australiensiska dollar styck. Jag tycker att 45dollar i frakt för 5st tshirtar är för mycket, vilket jag sa till försäljaren. Han sa att det absolut inte gick att samfrakta dessa. När jag väl valt bort en (min budget är väldigt stram) så frågar jag om måtten på en tshirt i XXL – då säger han att dessa väger över 250g och därmed blir 15 dollar i frakt istället

Se mer här:


Källa/Cred: T-shirts från Australien – fraktsätt?


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *