SVT-profilen skiljer sig – efter 27 år

En av Sveriges största tv-sportprofiler skiljer sig.Marie Lehmann, 50, och maken Tommy, 51, bryter upp efter 27 år som gifta.– Man har en idé om att det ska hålla livet ut men ibland blir det inte som man tänkt sig, säger hon till Aftonbladet. Marie Lehmann är ett välkänt tv-ankare för många sportfantaster, en populär SVT-profil som fått många positiva omdömen bland annat som programledare för ”Hockeykväll”.
Hon har jobbat på Sveriges Television sedan 1990-talet som både reporter och programledare och har synts i rutan för Sportspegeln, Sportnytt och vid världsmästerskap och olympiska spel.
Tidigare hockeyproffs
Hon gifte sig 1988 med Tommy Lehmann, före detta ishockeyspelare och NHL-proffs i Boston Bruins, och de har tre gemensamma barn.
LÄS OCKSÅ PLUS Stor lista: Så mycket tjänar sportprofilerna i tv-rutan  
På onsdagen kom deras gemensamma skilsmässoansökan in till tingsrätten. Enligt folkbokföringen är makarna fortfarande skrivna på samma bostadsadress i Tyresö, där Marie Lehmann är uppväxt.
Marie Lehmann är först tveksam till att uttala sig om skilsmässan och tycker inte att hennes privatliv kan vara intressant för allmänheten.
”Ett misslyckande”
Hon undviker premiärer och publicitet i media. Att skilja sig är väldigt privat.
– Klart det är tråkigt, när man gifter sig har man en idé om att det ska hålla livet ut men ibland blir det inte som man tänkt sig. Självklart är det ett misslyckande och jag är ledsen för det.
Beslutet är gemensamt, säger hon.
– Vi har ju båda skrivit på papperen.

Se artikeln här:


Cred & Källa: SVT-profilen skiljer sig – efter 27 år


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *