Stilstudie – Preppy, IVY och Trad

Olof Nithenius, 15 juni 2017 Textstorlek A A Känner ni er konfunderade när det kommer till begreppen Preppy, IVY och Trad som beskrivningar av en viss typ av amerikansk stil? Idag tänkte jag försöka förklara och beskriva dem och de nyanser och skillnader som finns inom respektive kategori. För att åskådliggöra det på ett pedagogiskt sätt gjorde jag mitt bästa för att klä mig så nära jag kunde de olika stilarna. Till min hjälp tog jag fotografen Ted Olsson. Att jag skall ge mig på att försöka reda ut begreppen och visa på skillnaderna är något som inte är helt enkelt.

Fortsätt att läsa här:


Källa/Cred: Stilstudie – Preppy, IVY och Trad


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *