Squashsallad med valnötter och citrusdressing

4,4 av 5 stjärnor5 stjärnor75%4 stjärnor0%3 stjärnor12%2 stjärnor12%1 stjärna0%8 röster8 Måttlig LCHFMåttlig LCHF88% Fett4% Protein6% Kolhydrater10 g kolhydrater / portion Lätt 5 + 15 m5 minuter förberedelse15 minuter tillagningstid”@context”:”http://schema.org/”,”@type”:”Recipe”,”name”:”Squashsallad med valnu00f6tter och citrusdressing”,”description”:”Knallgru00f6n sallad som passar fint som tillbehu00f6r till ku00f6tt, fisk eller som egen ru00e4tt tillsammans med kallskurna charkuterier, kokt u00e4gg, ru00f6kt lax eller tonfisk och makrill.”,”datePublished”:”2017-06-13T12:45:26+02:00″,”prepTime”:”PT5M”,”cookTime”:”PT15M”,”totalTime”:”PT20M”,”recipeYield”:”4 portioner”,”publisher”:”@type”:”Organization”,”name”:”Kostdoktorn”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se”,”mainEntityOfPage”:”http://www.kostdoktorn.se/recept/squashsallad-med-valnotter-och-citrusdressing”,”recipeCategory”:[”Huvudru00e4tt”,”Mu00e5ltid”,”Sidoru00e4tt”],”image”:[”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/02/DD-54-2-200×200.jpg”,”width”:200,”height”:200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/02/DD-54-2-800×800.jpg”,”width”:800,”height”:800,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/02/DD-54-2.jpg”,”width”:1667,”height”:2500,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/02/DD-54-2-800×1200.jpg”,”width”:800,”height”:1200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/02/DD-54.jpg”,”width”:2500,”height”:1667,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/02/DD-54-800×534.jpg”,”width”:800,”height”:534,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”}],”recipeInstructions”:[”1 Bu00f6rja med att blanda ihop dressingen, su00e5 smaken hinner utvecklas. Gu00f6r i ordning salladen genom att ansa och sku00e4ra salladen. Lu00e4gg i en stor sku00e5l eller ett generu00f6st fat med kant.”,”2 Blanda i rucolan. Stru00f6 u00f6ver gru00e4slu00f6ken.

Se artikeln här:


Läs mer: Squashsallad med valnötter och citrusdressing


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *