Springsteen tar nytt avstånd från Trump

Bruce Springsteen, 67, tar nytt avstånd mot Donald Trump.
När han drog i gång sin Australien-turné stötte han de tusentals som har demonstrerat mot Amerikas president.
– Vi är en del av det nya motståndet, sa han från scenen, skriver ABC News.Bruce Springsteen har tidigare kritiserat Donald Trump.
Första gången var när han gästade ”Skavlan” i Sverige, där han förklarade sitt missnöje mot den dåvarande presidentkandidaten.
– Bara att han ställer upp i valet är pinsamt för mig som amerikan, sa Bruce Springsteen då.
Nu visar han återigen sitt misstycke mot USA:s president.

LÄS MER: Bruce Springsteens hårda ord i ”Skavlan”

Det var när bossen och The E Street Band gästade staden Perth, i Australien, som artisten höll ett brandtal från scenen.
– Våra hjärtan och tankar är med de miljoner människor som marscherade i går. Och vi i E Street Band är en del av det nya motståndet.

Artisten har tidigare berättat att han har ändrat i sin låtlista inför turnén, med tanke på att Donald Trump nu är USA:s president.
– Vi har alltid samma ansvar – att se omvärlden och berätta om den. Det är vårt grundjobb i E Street Band, vi observerar och rapporterar, sa han till nyhetskanalen.
Precis efter att det amerikanska valet hade avgjorts, gick bossen ut ytterligare en gång och öppet kritiserade Donald Trump.

LÄS MER: Bossens attack mot Donald Trump

Då var orden hårdare än under turnéstarten i Perth.
– Jag har känt mig äcklad förut, men aldrig känt den här typen av rädsla man känner nu. Det är så enkelt att det är rädslan för huruvida någon är tillräckligt kompetent för att göra ett visst typ av jobb? Har de kompetensen för att bli satt i en sådan ansvarstagande position?, undrade Bruce Springsteen i podcasten” WTF podcast”.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Fortsätt läsa:


Cred & Källa: Springsteen tar nytt avstånd från Trump


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *