Spears hade dejtpanik – tappade tre kilo

Britney Spears var så nervös inför en dejt att hon gick ned tre kilo i vikt.
– Jag blev bekymrad, oroade mig för att han inte skulle gilla mig, säger hon till Marie Claire. Kärlekslivet behöver inte vara lätt bara för att man är en av världens största popstjärnor. Det är Britney Spears, 34, ett bra exempel på. I en lång intervju med Marie Claire, där hon även pryder omslaget, berättar Spears om hur nervös hon kan bli inför en dejt. En gång gick det så långt att hon rasade i vikt.
– Jag hade en väldigt dålig dejt. Jag menar, den var dålig. Jag hade varit singel i evigheter och hade en dejt med en kille jag verkligen gillade, säger hon till tidningen.
– På kvällen ställde jag mig på vågen och såg att jag hade tappat tre kilo.

Britney Spears berättar att hon genast kände att det inte klickade och att det var en pinsam stämning. De gick på bio men gick hem direkt efter, var och en för sig.
– Det funkade helt enkelt inte. Han var inte intresserad av mig. Jag gillade honom. Han visste det. Men han kände definitivt inte samma sak. Det händer alla. Att du är känd gör dig inte annorlunda, säger hon till Marie Claire. LÄS OCKSÅ Britney Spears liv blir tv-drama – hon gör rollen

Se mer här:


Cred & Källa: Spears hade dejtpanik – tappade tre kilo


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *