Sofi Fahrmans oväntade kärlekskrasch

I podcasten ”Trettio plus trevar” berättar hon om det svåra beslutet. – Jag har känt att jag har levt med någon som är väldigt olik mig och det betyder att man får kompromissa mer än vad man behöver göra om allt bara känns så himla rätt. LÄS MER: Sofi Fahrman visar upp sin doldisman Skilsmässan har varit tuff för journalisten som sedan 10 år har bott utomlands. – Jag kommer ju från en familj där mamma och pappa Fahrman fortfarande är tillsammans och är kära och härliga mot varandra, jag hade inte sett något annat, något annat fanns inte i min värld. Så det känns jätteknepigt, säger hon uppger Expressen.

Fortsätt läsa:Originalartikeln: Sofi Fahrmans oväntade kärlekskrasch


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *