Smalare och lyckligare med LCHF

Jag fick ett mejl från Josefin:  Mejlet Hej! Jag vill börja med att tacka för en fantastisk blogg, bok och inspiration under hela förra året då jag bestämde mig för att ta tag i min övervikt som jag samlat på mig under graviditeter och lattefikor… Jag började med 86,2 kg och väger nu 60,2 och mår verkligen toppen… Under året med viktnedgången så har jag inte tränat en endaste liten gång, knappt en extra promenad faktiskt men när jag hade nått min målvikt, vilket jag gjorde med redan innan jag trodde det(I oktober vägde jag 62 kg och det var egentligen målet men det blev 2 kg till innan januari) så började jag det nya året med ett gym kort och nu tränar jag 3 gånger i veckan, CXWRX, Body Pump och Zumba! Det känns fantastiskt att få vara smal, och ha massor av energi igen… Så mycket god mat som jag ätit och för alltid kommer fortsätta äta… Tack igen… Här är en länk till min blogg med före och efterbilder i dagens inlägg. (Får gärna länkas vidare till, kanske kan det inspirera någon…) Alice & Isac in Wonderland: Smalare och lyckligare med LCHF Hälsningar Josefin Grattis Josefin! Mer LCHF för nybörjare Fler vikt- och hälsohistorier

Se mer här:


Originalartikeln: Smalare och lyckligare med LCHF


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *