Slotts-stjärnorna i bråk: ”Less på gnäll”

”Vilken skit!”, ”Äntligen är vi ovänner!”.Stjärnorna börjar gräla vid middagsbordet – nu sågar Alling deras gnäll.– Jag har hört så mycket och är less på det, säger Morgan Alling till Nöjesbladet. Det brukar heta att man inte ska diskutera politik vid middagsbordet.Den tumregeln bryter man mot i första avsnittet av ”Stjärnorna i slottet”, och ett ordbråk rasar redan i första avsnittet. Stämningen blir märkbart otrevlig.Kvällens huvudperson Claire Wikholm och Stefan Sauk sågar politiker. Vilket får Marika Lagercrantz att gå i taket.Wikholms åsikt är att politiker är trista, medan Sauk anser att politiker generellt hugger varandra i ryggen och är karriärister.– Äntligen blir vi ovänner, säger Lagercrantz, som har varit kulturattaché vid Sveriges ambassad i Berlin.– Trevligt att sitta vid ett bord med människor som är för diktatur. Jag visste inte att ni var det. Trevligt att träffas, fortsätter hon. Uppenbart irriterad.Sauk kommenterar:– Jag tror på demokratin. Det är det minst dåliga vi har.
LÄS OCKSÅ
”Jag trodde att
han skulle dö”
 ”Klart som fan att det smakar fågel”För Nöjesbladet fördjupar Sauk sin syn på saken.– Om man ska sammanfatta tycker jag att ett av de stora problemen är att det är ett karriärsyrke att vara politiker idag, säger han.– Det är ingen unik uppfattning jag ger uttryck för. Politiker försvarar sig själva, och Marika är på sätt och vis politiker. Hon har fått surfa på den politiska gräddbakelsen i några år och det är klart som fan att det smakar fågel, fortsätter Sauk.– Vilken skit, säger Lagercrantz vid bordet.
LÄS OCKSÅ

PLUS
Minns du skandalerna
i Stjärnorna på slottet?
 Morgan Alling, som håller låg profil i ordbråket, resonerar för Nöjesbladet:– Jag tycker att både Stefan och Claire har fel i det där. Politik är ett malande, hårt och slitsamt arbete. Dessutom får de bara höra skit.Han menar att Sauk och Wikholm gnäller.– Det är för lätt att gnälla. Det lättaste som finns. Till den som gnäller och inte kommer med något konstruktivt kan jag säga att det finns en stolpe nere på gatan. Ställ dig och prata med den. Jag har hört så mycket gnäll i mitt liv att jag är less på det, säger Alling till Nöjesbladet.
Stjärnorna på slottet i storbråk
”Beter sig som en hustrumisshandlare”
 

Fortsätt att läsa här:


Cred & Källa: Slotts-stjärnorna i bråk: ”Less på gnäll”


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *