Slita så lite som möjligt på håret

Är en kille på runt 20 bast med skallighet i släkten från pappas sida. Trots att jag vet att det kanske inte finns så mycket att göra så vill jag ändå försöka vara så rädd om mitt hår som möjligt och söker därför efter ett tips. Jag brukar ha det ganska kort, tre mm undercut på sidorna och sen en sidbena med cirka åtta cm däruppe men funderar på att korta ner även detta till fem cm. Har ganska högt hårfäste och överlag ganska tunna hårstrån, dock så har jag väldigt mycket hår. Det här är vad jag redan har börjat att göra: * Tvättar enbart med schampo två gånger i veckan, men jag behöver dock tips på ett skonsamt schampo.

Se mer här:


Originalartikeln: Slita så lite som möjligt på håret


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *