Skinklåda med brysselkål och tomat

600 gram brysselkål
1 st gul lök
2 st vitlöksklyftor
1 msk smör
1,5 ask cocktailtomater
3 dl riven rökt skinka
2,5 dl grädde
oregano
salt och peppar
1,5 dl riven ost

Skinklåda med brysselkål och tomat

Betyg 0.00 av 0 röster (0%)

Skinklåda med brysselkål och tomat

Kanske inte det roligaste LCHF receptet, men pasar perfekt som matlåda!

Gör så här
1. Börja med att sätta ugnen på 225 grader.
2. Ansa sedan brysselkålen och koka den i lätsaltat vatten.
3. Hacka löken och vitlöken och fräs i smör.
4. Ha sedan i skinka, tomater, grädde, brysselkål och krydda med oregano, salt och peppar.
5. Låt koka upp och häll sedan allt i en ugnsform och strö över riven ost. Gratinera 10 minuter.

Fortsätt att läsa här:


Originalartikeln: Skinklåda med brysselkål och tomat


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *