600 gram brysselkål
1 st gul lök
2 st vitlöksklyftor
1 msk smör
1,5 ask cocktailtomater
3 dl riven rökt skinka
2,5 dl grädde
oregano
salt och peppar
1,5 dl riven ost
Skinklåda med brysselkål och tomat
Betyg 0.00 av 0 röster (0%)
Skinklåda med brysselkål och tomat
Kanske inte det roligaste LCHF receptet, men pasar perfekt som matlåda!
Gör så här
1. Börja med att sätta ugnen på 225 grader.
2. Ansa sedan brysselkålen och koka den i lätsaltat vatten.
3. Hacka löken och vitlöken och fräs i smör.
4. Ha sedan i skinka, tomater, grädde, brysselkål och krydda med oregano, salt och peppar.
5. Låt koka upp och häll sedan allt i en ugnsform och strö över riven ost. Gratinera 10 minuter.
Fortsätt att läsa här:
Originalartikeln: Skinklåda med brysselkål och tomat
Lämna ett svar