Sienna Millers tårar efter sexscenerna

LONDON. Sienna Miller bröt ihop i tårar efter sexscenerna mot Ben Affleck.
Hon säger till E! om inspelningarna av den nya storfilmen ”Live By Night”:
– Jag skakade och hade tårar rinnande i ansiktet.Sienna Miller, 35, är en av huvudrollsinnehavarna i den nya gangsterfilmen “Live By Night”, i vilken hon spelar mot bland andra filmens skapare Ben Affleck, 44. Men inspelningarna blev inte de mest okomplicerade efter att Miller och Affleck var tvungna att ägna sig åt sexscener under nio timmar. I en intervju med E! berättar hon om de hysteriska scenerna som fick henne att lämna inspelningsplatsen med tårar rinnande längs med kinderna.
– Ben och jag är som bror och syster, tack och lov, så det var inte obekvämt. Det var mest en hel del onödigt fnittrande. Han är väldigt professionell, jag är det inte men han är det, säger hon i intervjun.

LÄS MER: Hollywoodstjärnorna tillsammans igen
Flera sexscener
Hon säger också att hon insåg efter att ha läst manuset att det skulle krävas en hel del inspelningar av olika sexscener mot Affleck.
– Det fanns en del av manuset som beskrev hur vi gjorde det överallt, i bilen, i baren… och jag sa “Det är en hel dag med bara sexscener! Ok. Hur ska vi lösa det här?”, säger Miller till E!
– Efter att nio timmar hade gått så skakade jag bara och hade tårar rinnande i ansiktet. Man måste skratta åt det.

LÄS MER: ”Jag gjorde det fler kvinnor måste göra”
Spelade in nio timmar
Miller avslöjar också att hon aldrig visste att kameran fortsatte rulla under de nio timmarna, för att Affleck – som också regisserat filmen – ville ha så mycket material som möjligt att välja från.
– Då sa jag till honom att jag vet inte vad det är du försöker tala om för folk Ben, om din sexuella förmåga.
Filmen “Live By Night” är baserad på Dennis Lehanes bok och utspelar sig under 1920-30 talets USA. Ben Affleck spelar son till en polischef från Boston som senare blir en ökänd gangster.
Filmen har premiär i Sverige 20 januari.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Fortsätt att läsa här:


Cred & Källa: Sienna Millers tårar efter sexscenerna


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *