Ses vi på min skönhetsdag den 5 maj?

Här sitter jag och ser lite hemlig ut och målar naglarna samtidigt (med Mezaya , ett  vattenbaserat nagellack som du kan köpa här. ) Jag sitter och planerar: • Naturligt Snygg – en heldag om grön skönhet  Den 5 maj har jag bokat in 4 spännande föreläsare som ska tala om olika gröna skönhetsämnen – det kan bli fler – och så blir det lite mingel, kanske lite försäljning av skönhetsprodukter, lite makeup, kanske lite handmassage, och så kanske någon liten godbit att äta och kanske en liten goodiebag. Som en minimässa eller inspirationsdag med föreläsningar. Men. Jag har inte hittat någon lokal ännu som duger.

Fortsätt läsa:


Originalartikeln: Ses vi på min skönhetsdag den 5 maj?


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *