Scensommar på Böda Sand

I sommar bjuder Böda Sand in till Scensommarkvällar under ledning av Böda Beach Band. Kvällarna innehåller, sång, underhållning, magi och allsång. Flera av sommarens artister bjuder på allsång tillsammans med publiken och inne på Scensommar-området väntar roliga happenings innan framträdandet börjar. Minidisco, försäljning och tält med mat och dryck kommer finnas på området. Först ut i sommar är Wiktoria den 13 juli. Hon debuterade bland annat i Melodifestivalen 2016 med bidraget ”Save me” och återkom året därefter med låten ”As I lay me down”.

Wiktoria gör även den svenska rösten till karaktären Vaiana i filmen med samma namn. Musikduon Samir & Viktor har gjort succé med sina låtar ”Success”, ”Groupie” och ”Bada nakna”. Kanske är det så att de får publiken till Scensommar att shuffla den 20 juli när de intar scenen?

Därefter medverkar Robin Bengtsson den 27 juli. Han deltog i Idol 2008 och har därefter bland annat tävlat i Melodifestivalen. Förra året vann han med låten ”I can´t go on” och hamnade på en femte plats när Eurovision song contest avgjordes i Ukraina.

Sist ut i Scensommar är Chris Kläfford som vann Idol 2017.

Se artikeln här:


Källa: Scensommar på Böda Sand


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *