Mästerkocken Björn Frantzén släpper receptet till sin magiska löjromstoast. Gör Björn Frantzéns lyxiga toast med löjrom från Kalix, smörstekt toast och citron och lättrökt blomkålscrème. AV Rasmus Blom 12:01 / 16 / November / 2015 Du behöver (10 portioner): Löjrom500 g Kalix löjrom Blomkålscrème1 huvud blomkål2 dl vispgrädde1 dl créme fraichecitron efter smak Brynt smörpulver25 g brynt smör2 dl maltopulver (från SOSA) Garnityr1 grönt äpple1 litet knippe dill10 skivor toastbröd, skuren i fyrkanter, utan kanter Så gör du: LöjromHäng av löjrommen i en sil. BlomkålscrémePlocka ned blomkålen i mindre bitar.
Läs mer:
Källa/Cred: Så gör du mästerkocken Björn Frantzéns löjromstoast
Lämna ett svar