Så gör du mästerkocken Björn Frantzéns löjromstoast

Mästerkocken Björn Frantzén släpper receptet till sin magiska löjromstoast. Gör Björn Frantzéns lyxiga toast med löjrom från Kalix, smörstekt toast och citron och lättrökt blomkålscrème. AV Rasmus Blom 12:01 / 16 / November / 2015 Du behöver (10 portioner): Löjrom500 g Kalix löjrom Blomkålscrème1 huvud blomkål2 dl vispgrädde1 dl créme fraichecitron efter smak Brynt smörpulver25 g brynt smör2 dl maltopulver (från SOSA) Garnityr1 grönt äpple1 litet knippe dill10 skivor toastbröd, skuren i fyrkanter, utan kanter Så gör du: LöjromHäng av löjrommen i en sil. BlomkålscrémePlocka ned blomkålen i mindre bitar.

Läs mer:


Källa/Cred: Så gör du mästerkocken Björn Frantzéns löjromstoast


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *