Så gör du en lyxig helgbrunch hemma

Frukost är mer än ljummet snutkaffe och en banan i kollektivtrafiken. Rasmus och Anna Axelsson, grundare av succékaféet Pom & Flora, lär dig laga en lyxig helgbrunch långt från baconflott och bakis-kolhydrater. Av Redaktionen, Publicerad i går, 18:48 Treat: French toast – sticky date ”Med brödpudding som inspiration” Du behöver (2 port): 1 ägg1 1⁄2 dl mjölk, 3 %1⁄2 dl vetemjöl4 skivor ljust formbröd1 sats dadelsirap (se nedan) Färska fikon, bär eller skivad bananSmör till stekning Dadelsirap:4 msk dadlar, i bitar3 msk dadelsirap3 msk lönnsirap 2 msk vatten1 krm vaniljsocker Gör så här: Lägg dadlar, dadelsirap, lönnsirap, vatten och vaniljsocker i en kastrull, koka upp och lått puttra 2 minuter. Ställ åt sidan. Blanda ägg, mjölk och mjöl i bunke

Läs mer här:


Källa/Cred: Så gör du en lyxig helgbrunch hemma


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *