Röv/pung-svett – Lösning?:/

Hallå kamrater! Det är så att jag när jag sitter ner för länge får en väldans pung-/Rövsvett vilket är väääldigt irriterande då jag är väldigt förtjust av ljusa byxor, och ljusa byxor = att rövsvetten lätt går igenom byxorna och syns utan på och det är där problemet kommer eftersom man går i skolan. Skulle väl gått an om man var hemma och gick runt, men när man är i skolan och sitter ner väldigt ofta och sen reser sig upp och folk undrar varför man har en blöt fläck i bak.. 😐 – Jag behöver en lösning nu! har läst lite om deo & diverse pulver man kan kasta på, men man kan ju inte lita på internetsidor överhuvudtaget, så jag vänder mig nu till er! Jag kan ju inte vara den enda människan på jorden med detta problem. Är det någon som har en lösning på hur jag skall fixa detta

Läs mer här:


Originalartikeln: Röv/pung-svett – Lösning?:/


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *