Reinfeldts första ord – om dottern

Förre detta statsministern Fredrik Reinfeldt var gäst i onsdagens morgonprogram i P5.
Han berättar om sina nya uppdrag, bland annat som ledare i Trygghetskommissionen, men även om hur det är att vara pappa. För sex veckor sedan fick han sitt fjärde barn, Alessia Reinfeldt Alenius.
– Hon ser lite ut som jag tror jag, säger Reinfelt i P5 Morgon.I P5:s morgonprogram var förre detta statsministern Fredrik Reinfeldt, 51, gäst. Programledarna Titti Schultz och Farzad Nourif frågade Reinfeldt om allt från jobbuppdrag till hur det är att vara pappa.
Fredrik Reinfeldt fick dottern Alessia tillsammans med Roberta Alenius, 38, för sex veckor sedan. Förre detta statsministern får flera frågor om dottern. En av frågorna är om hon brås på pappa Reinfeldt.
– Hon ser nog lite ut som jag tror jag, svarar Fredrik Reinfeldt.

LÄS MER: Så ska Fredrik Reinfeldts och Roberta Alenius dotter heta

Nytillskottet Alessia är Reinfeldts fjärde barn. Han har sedan tidigare sönerna Gustav och Erik samt dottern Ebba med sin förre detta fru Filippa Reinfeldt.
https://www.instagram.com/p/BUXXCI4F639/?taken-by=robertaalenius&hl=sv
Programledaren Titti Schultz återgår till ämnet musik som de talat om tidigare i programmet. Hon säger att Reinfeldt kommer få bra koll på ny musik om några år när lilla Alessia vuxit upp, något Reinfeldt håller med om.
– Jag har ju tonårsbarn och man färgas av sin omgivning. Framförallt får man intrycka av sina barn, säger förre detta statsministern och menar att man bör ta till sig av de intrycken.
Men att vara tonårsförälder och försöka hänga med i det som händer i barnens liv är inte alltid uppskattat. Att lyssna på deras musik för att få en förståelse för deras värld och värderingar är inte så populärt menar Reinfeldt.
– När du tycker du gör det, och tycker att du är väldigt smart, så kommer de berätta hur urtöntig du är. Så man ska inte tro att man får ett tack, säger Fredrik Reinfeldt.

LÄS MER: Fredrik Reinfeldt om sitt nya kärleksliv 3
Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Fortsätt läsa:


Cred & Källa: Reinfeldts första ord – om dottern


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *