Parfym luktar bättre i duschen / med hjälp av vatten?

Nu vet jag inte om det finns befintlig tråd som redan behandlar mitt ämne men då jag har googlat och sökt här utan resultat gör jag ett försök 😀 Nu är det så att jag äger diverse olika parfymer, och jag har upptäckt att om jag exempelvis sprutar på lite utav en parfym efter en dusch och sedan utav någon anledning måste duscha igen innom typ 2h när parfymen fortfarande är ”färsk” så känner jag lukten från parfymen när jag med hjälp av vanligt varmt vatten sköljer bort den från huden. Ända problemet är att den lukten jag känner i duschen luktar godare än vad parfymen gör när jag endast tar den som vanligt då efter en dusch och det gör mig ledsen att veta :sad44:. Detta fenomen har hänt med inte mindre än 4 st olika parfymer jag äger, jag har flera men har inte blivit av att jag kännt någon skillnad med dem.

Se mer här:


Originalartikeln: Parfym luktar bättre i duschen / med hjälp av vatten?


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *