Överlag en bra produkt!

betyg 4

recension mapp paste

Percy Nobleman är ett engelskt familjeföretag som specialiserar sig mest på kategorin skägg och grooming, vilket jag personligen inte tycker att hår ingår men som många andra märken så testar även Percy Nobleman att skapa sina egna hår produkter.

Den som jag ska testa idag är ingen mindre än deras Matt Paste. Ska jag vara helt ärlig så är det inte mycket jag begär när det kommer till just paste produkter. Dom ska lukta bra, ha bra stadga, lätt att tvätta ur och inte glänsa utan ha en matt finish. När det kommer till just paste området så finns det inte mycket mera att säga, så länge den är bra på dessa fyra saker så är det i mina ögon en bra produkt. Nu har ni en liten inblick i vad jag kollar på medans jag utvärderar denna produkt.

recension hårstyling percy nobleman

Så! Till produkten då, till och börja med så tar vi en titt på burken. Där hittar vi en robust bur av aluminium som passar bra in i din samling. Locket består av namn på företaget samt logga och att det är en matt paste. Med två ord skulle jag beskriva burken som simpel och galant. Burken i sig innehåller 100ml vilket jag tycker själv är lite lite för priset, 30ml extra hade gjort susen. Om vi går vidare och öppnar burken så möts vi av en doft som påminner mig om en frisörsalong, då den är fräsch och inte för attackerande, en doft som är helt okej och som är lätt att gilla.

recension mapp paste

Bilderna är tagna efter en hel dag. Saltvatten, föning, applicerande av Matt Paste.

Texturen på pasten är kanske inte den bästa, den är lite mera åt cream hållet men inte flytande på något sätt utan håller konsistensen bra! Lätt att jobba med och applicera. Funkar till de flesta frisyrer fast inte extrema frisyrer på grund av klen stadga, ett tips är att applicera i blött hår för att få lite av pomada känslan fast inte lika mycket glans. När vi ändå är inne på glans så måste jag säga att den är bara en liten bit för glansig för mig, men om man titta på det så är det ju som så att denna tillhör pomada familjen och det är nog därför som den är lite glansig i tonen. Men absolut inget att hänga upp sig på! Stadgan är också hyfsad. Skulle säga att det är en medium stadga på den. Vilket gör den bra till er som har en aning länge hår. Sista testet var att få bort det från händerna lika så som huvudet och jag ser inga problem med detta. Inget att vara orolig för, och något superschampo behöver man inte heller! Överlag en bra produkt från Percy Nobleman!

testpilotsrecension

Fortsätt att läsa här:

Originalartikeln: Överlag en bra produkt!


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *