Nu har jag tröttnat på min förbannade syster

Ja nu är det så att jag anser min syster verkar vara ett mentalt psykfall då hon under flera olika tillfällen använt MIN rakhyvel då hon sovit här, (Jag är en Kille) Hon brukar annars bo hos sin pojkvän men kommer förbi här för att sova då och då, och eftersom hon nu tar sig från hemmet senare än vad jag gör som studerar brukar hon då också passa på att använda min rakhyvel (Vet inte hur hon resonerar när hon använder sin brors rakhyvel). Men nu är det så att jag har tröttnat, så imorgon då jag drar mig tidigt som fan upp till skolan och hon ska använda min rakhyvel har jag lämnat en liten överraskning till henne. Jag har nu rakat mina pungkulor SLÄTRAKADE och inväntar på att komma hem imorgon och se att hon har använt min rakhyvel för att sedan lämna den stora bomben till henne, behöver nu era åsikter, Duger det? Borde jag göra något mer?

Läs mer:


Nu har jag tröttnat på min förbannade syster


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *