Nominated for Best international blog/Bloglovin Awards NEW YORK

Om två veckor åker jag till USA! Varför? Jo, för att jag har….blivit nominerad i den stora internationella tävlingen Bloglovin Awards i NEW YORK !! Det är helt sjukt, kan inte tro det själv! Är så himla glad!! Jag, från lilla lilla Sverige, är nominerad i kategorin Best international blog där jag tävlar mot bloggerskor från Japan, Brasilien och Spanien. Jag vet inte hur stora mina chanser att vinna är, men jag är så glad över att ens vara nominerad och bli ditbjuden. Om ni vill rösta på mig gör ni det på http://www.bloglovin.com/awards  – ni kan rösta en gång om dagen.

Läs mer:


Originalartikeln: Nominated for Best international blog/Bloglovin Awards NEW YORK


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *