Ni som "måste" ha skjorta på jobbet…

I mitt jobb behöver jag vara propert klädd varje dag även om jag har ett längre uppdrag och ska vara på samma ställe hela veckor. Min tjej stryker inte mina kläder och vi bor heller inte i hus så någon tvättstuga existerar inte. Detta resulterar i att jag måste dra fram ett strykbräde ur en trång städskrubb och sen stå och stryka skjortor i köket/vardagsrummet. Det säger sig självt att detta är något jag knappast går och längtar efter om dagarna och ofta hänger det många ostrukna skjortor i min garderob. Detta kan påtvinga lite ångest på morgonen när jag är svintrött och ska välja kläder..

Se artikeln här:


Originalartikeln: Ni som "måste" ha skjorta på jobbet…


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *