MooGoo Fresh Cream Deodorant

  MooGoo Fresh Cream Deodorant :   Ingredients: Demineralized Water, Magnesium Hydroxide, Corn Starch, Xantham Gum, Witch Hazel, Organic Lemon Myrtle.   För första gången sedan jag började använda naturliga produkter har jag hittat en deo som fungerar, till och med för mig som svettas väldigt mycket. MooGoos deo doftar väldigt milt och ganska sött av citrusfrukter och den är enkel att applicera under armarna med den traditionella roller kulan. Väl på huden så tar den rätt lång tid på sig att torka men när den väl torkat ger den ett bra skydd mot svettlukt under dagens lopp. Deon håller svettlukten borta under så gott som hela dagen och jag behöver inte längre tvätta tröjor efter bara tre användningar på grund av svettlukt (som jag var tvungen att göra när jag använde andra naturliga deos).

Läs mer:


Originalartikeln: MooGoo Fresh Cream Deodorant


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *