“Mitt” nya magasin: Allt om LCHF

Just nu är jag på Expressen och redaktörar olika bilagor, och i höstas fick jag frågan om jag inte kunde redaktöra ett magasin om LCHF (en diet som betyder Low Carb High Fat). Och då tänkte jag först: “Åh, nej, inte de där tokiga människorna som håller på och gapar och skriker på internet. De är ju knäppa i huvudet eftersom de inte får tillräckligt mycket kolhydrater i sig.” Men så har jag pratat med läkare, forskare och kostrådgivare som inte är några högljudda galningar och som faktiskt har en del poänger. Särskilt läkaren Andreas Eenfeldt, författare till boken “Matrevolutionen” och som bloggar här

Fortsätt att läsa här:


Originalartikeln: “Mitt” nya magasin: Allt om LCHF


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *