Min kompis syrra mobbad

Mod får gärna flytta denna tråd. Hej! Jag har en kompis som jag har känt i många år, jag brukar vara hemma hos henne rätt ofta, jag är väldigt nära hennes familj också, hennes föräldrar välkomnar mig varje gång och hennes lilla syster som nu går i 9:an tycker väldigt mycket om mig. Vi kan kalla henne för Lisa. Lisa tycker om mig och hon blir alltid glad när jag kommer men så fort min kompis inte är i närheten börjar hon liksom prata ut med mig. Har fårr höra en hel del om hur jobbigt hon har haft det och hon vågar nt berätta detta för familjen då hon skäms för mycket (enligt henne, vet nt om det finns andra anledningar) Men hon vågar prata med just mig om det.

Se artikeln här:


Min kompis syrra mobbad


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *