Min flickvän blev mellan 12 och 16 utnyttjad ev våldtagen under flera år av kusin

Jag och min flickvän har varit tillsammans lite mer än två år, jag (29 år) är lite äldre än henne (22 år). Hon är från ett av europas största länder, ett land med övergripande kristna traditioner (så slipper vi diskutera muslimer i denna tråd). Bakgrund: För ungefär ett år sedan berättade hon för mig (jag var den andra personen som hon någonsin berättad för, den första var en psykolog) att hon under sommarmånaderna blev sexuellt utnyttjad av sin fyra år äldre kusin (man) när hon bodde hos sin moster och sina kusinerna i en stad ca 4 timmar mer bil från hennes hemstad.

Läs mer:


Min flickvän blev mellan 12 och 16 utnyttjad ev våldtagen under flera år av kusin


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *