Me & My Baby Dolls, Satu- Mamma till 4 barn på 2 år – Love you, sis

Igår när vi träffade syrran och hennes barn så fick vi tjejer goodiebags, ”bara för att” jag har världens bästa syster! Nicole och Vanessa fick jätte mysiga sommarklänningar som fom ska ha på sig på Dewins kalas på måndag! Kiitos Karo kun ajattelit meitä, LOVE YOU! Det var bla. Repairing mousse (som inpackning) Repair shampoo, ends express, ansikts peeling, ansikts mask och läppbalsam. Jag ska nog ta ett lååångt varmt bubbelbad och skämma bort mig med peeling och masker och hela kalaset! Sv; Kul att du hittade till mig! Välkommen får jag säga 🙂 Kom gärna fler gånger 😉 Kram

Läs mer:


Originalartikeln: Me & My Baby Dolls, Satu- Mamma till 4 barn på 2 år – Love you, sis


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *