Lämnar plötslig studion – efter missen i direktsändning

Förvirringen var stor under TV4:s vädersändning under fredagens ”Nyhetsmorgon”.Problemen började när Peter Kondrups fjärrkontroll slutade fungera.– Jag tror jag måste gå och klicka fram en karta här borta, jag är strax tillbaka, säger han och går plötsligt ut ur bild.Väl ur bild får Kondrup fram en tittarbild från Bohuslän och kommer tillbaka in i bild:
– Nu ska vi se om fjärrkontrollen fungerar, det gör den inte. Jag kan inte trycka fram mina kartor här, jag vet inte vad det är som har hänt. Så vi lämnar väl tillbaks igen till Maria och Anders, säger han, varpå vädersändningen avbryts.LÄS MER: Förvirringen i ”Nyhetsmorgon” – var är Jenny Strömstedt?  Maria Forsblom tog över och bjöd på en prognos.

Foto: TV4

Tillbaka i ”Nyhetsmorgon”-studion tog programledaren Maria Forsblom över:
– Vi har ju sett Peters väderprognos. Jag kan sammanfatta det som mulet, runt noll till fem grader i de översta delarna av landet. Sol i de södra delarna, grattis, ni får upp till 20 grader på söndag, säger hon samtidigt som hon med händer och armar låtsas peka en karta. Expressen har sökt TV4.LÄS MER: Marcus, 34, vinner storvinst i sändning  

Se artikeln här:


Cred & Källa: Lämnar plötslig studion – efter missen i direktsändning


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *