KStew blir nytt ansikte utåt för Balenciaga!

Vi kan nu meddela att Balenciaga nyligen signerade Kristen Stewart som ansikte utåt för den senaste Balenciaga -parfymen för kvinnor som kommer ut i år! Kristen har redan förklarat sig kärlek för det berömda och exklusiva märket: ” Balenciaga har alltid varit där för mig. Även när jag först började upptäcka mode och knappt visste vilket märke det var jag hade på mig, så mindes och älskade jag Balenciaga ” berättade hon för Women’s Wear Daily´för några månader sedan. Hon berättade också att det kändes fulländat att få samarbeta med märket. ”Det känns fantastiskt att få arbeta med någonting som talade till mig då och som fortfarande hänför mig

Se artikeln här:


KStew blir nytt ansikte utåt för Balenciaga!


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *