Kim K ska vara med i ’Drop Dead Diva’

Kim Kardashian syns överallt, men hon gör ju aldrig någonting, eller hur? Men vänta, nu har hon kommit igång! Kim har precis fått en roll i serien ’Drop Dead Diva’. Hon ska spela Nikki, Stacys (som spelas av April Bowlby) partner i en affärsspekulation i serien. ”Jag är exalterad över att välkomna Kim till Diva-familjen,” sa skaparen och producenten Josh Berman. ”När jag diskuterade rollen Nikki med Kim var jag helt tagen av hennes intelligans, humor och passion.” Wow, vilket omdöme! (thehollywoodreporter) Relaterade bildserier Ricky Gervais: Det bästa och roligaste! Kim K avslöjar: ”Jag vill inte vara gift längre!” Landningsbanan är min catwalk! Stå ut från mängden med ett halsband!

Fortsätt läsa:


Kim K ska vara med i ’Drop Dead Diva’


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *