Julklappstips för ditt hår och din frisyr

Är du som jag, har ingen aning vad du skall köpa till din syster, dotter, son eller farmor? Jag har 7 tips på produkter till alla sorters hår och kvalitéer. (Jag rekomenderar absolut inte produkter jag aldrig testat!)

Matrix conturing lotion

Det är en lockkräm för dig med lockig, superlockigt eller
bara lite självfall. Detta är den perfekta produkten för dig. Den blir inte hård såsom mousse eller geleer kan bli. Lockarna blir inte alls lika frissiga och den är en lyxprodukt för ett budgetpris. Ca. 169:-

Joico silk results

Det är en värmeskyddsprodukt som är perfekt till tonåringen som jämnt plattar håret. Den skyddar för hårfön och plattänger. Den gör inte håret pinnigt eller torrt. Håret får en blank och fin yta som håller länge! Den är i pumpspray.

Tigi Bed head afterparty

En perfekt produkt för dig med det skandinaviska håret som ofta är elektriskt och spretigt. Den är i krämform och man skall helst ha den i det nytvättade håret eller i torrt. Underbar produkt som alla borde testa!

Orofluido hair oil

Slog igenom stort i somras och gjorde det av en anledning. Grymt bra olja som inte tynger ner håret. Ger en otrolig glans och mjuk känsla. Luktar vanilj och sött. Har värmeskydd och UV skydd i sig.

Maria Nila creator extreme

Är du trött på ditt vanliga D:fi wax så är det tid att testa denna. Den är extreme hård och har grymt lång hållbarhet och torkar inte in och lämnar vita torra klumpar!

Tigi sugar dust

Badar du också i havet av alla puder som finna överallt? Detta pudret är uppbyggt på socker (därav namnet) och är inte alls som dust it! Den lämnar ingen vit ”yta” och blir inte lika matt. Den har samma hållbarhet som dust it med är ändå på ett sätt mjukare och stramar inte hårbottnen såsom dust it kan göra.

Redken Extreme series

En serie balsam, shampoo, inpackning och leave in produkter för det extremt slitna och torra håret. Detta är mirakelkuren för ditt torra, blekta, fnasiga och slitna hår. Men bli inte besviken första gången du använder det, ofta blir det lite stelt de första gångerna (håret är inte vant att få så mycket näring). Ge produkerna ca. 3 veckor och utvärdera sen. Alla shampoon passar inte alla, men passar den dig har du hittat din livs kärlek!

God jul!

Ligger i kategorin Hårinspiration, frisyrtips och artiklar · Taggad under Joico silk results, jul, julen, julklapp, Maria Nila creator extreme, Matrix conturing lotion, Orofluido hair oil, Redken Extreme series, Tigi Bed head afterparty, Tigi sugar dust

Fortsätt att läsa här:


Originalartikeln: Julklappstips för ditt hår och din frisyr


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *