Janet drevs till svält av sin bror

LONDON. Michael Jacksons hån drev sin syster till att svälta sig. – Ju mer han skämtade om min stora bak, desto mer beslutsam var jag över att bli smal, säger Janet Jackson i en ny bok. I kommande självbiografin ”True You” beskriver sångerskan hur hennes världsberömda brors hårda ord när de var barn drev henne till att svälta sig själv. – Att retas var en del av Michaels humor, han menade inget illa. Men jag tog åt mig, jag tog det alldels för allvarligt. Till slut trodde hon på vad Michael sa. – Vissa dagar bestämde jag mig för att svälta mig. Ingen frukost, ingen lunch. Jag kände att jag inte förtjänade att äta, säger hon i boken. Blev slagen av pappa Inför en fotografering för omslagsbilden till sitt album ”Janet” gick det så långt att hon missbrukade laxermedel. Samtidigt beskriver hon saknaden efter sin bror och hur mycket de älskade och brydde sig om varandra. Och i boken beskriver Janet också hur hon precis som Michael blivit fysiskt misshandlad av sin pappa Joe Jackson. – Jag minns inte vad jag hade gjort, men jag hade precis klivit ur badet när han slog mig med sitt bälte. Det lämnade märken, säger hon.

Se artikeln här:


Janet drevs till svält av sin bror


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *