Jag svettas för mycket!

Hej alla! Detta är skitjobbigt och lite pinsamt, men behöver verkligen alla tips jag kan få. Jag är en tjej som under sommrarna jobbar jag på skara sommarland och måste därmed ha särskillda kläder på mig, bla en röd pikétröja. Mitt problem är att jag svetta väldigt mycket och det syns ju såklart på kläderna. Det är inte bara ur armhålorna utan även väldigt mycket på ryggen, brukar typ se ut som att jag har sprungit ute i regnet med tröjan jag har på mig. Jag skämms verkligen över dethär och det r ju självklart väldigt ofräscht ut, både mot mina kollegor och gästerna jag möter.

Se artikeln här:


Originalartikeln: Jag svettas för mycket!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *