”Jag hade övervunnit 9/11-kaparna”

Nu ber Mark Wahlberg om ursäkt för de kommentarer han fällt angående 11 september-attackerna. Wahlberg skulle egentligen ha varit passagerare på ett av planet som flög in i World Trade Center i New York 2001. I en intervju i senaste numret av amerikanska Men’s Journal hävdar Mark Wahlberg att utgången kunde blivit annorlunda om han verkligen varit ombord. – Om jag hade varit ombord på det där planet med mina barn, då hade det inte kraschat som det gjorde. Det skulle ha blivit en massa blod i första klass och jag skulle ha sagt: ”Okej, nu ska vi landa säkert och ingen behöver oroa sig”, säger han i intervjun.

Läs mer här:


”Jag hade övervunnit 9/11-kaparna”


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *