ingredienser – Shenet Forum

Hej Jag vet att det finns många som besitter helt grym kunskap när det kommer till ingredienser osv här, så jag har lite frågor: Jag har superkänslig och reaktiv hud men vill gärna hitta en färgad dagkräm eller foundation som fungerar för mig, Jane Iredales löspuder innehåller dessa ingredienser, innan jag beställer, skulle jag vilja veta om det finns ngt bland dessa som man bör ”se upp med”??? Titanium Dioxide 14%, Zinc Oxide 6%.Ingredients: Mica, Boron Nitride, Zinc Stearate, Dimethicone, Stearic Acid, Plankton Extract, Algae Extract, Pomegranate Extract. May Contain: Iron Oxides, Ultramarines, Chromium Oxide Greens. Sen har jag en annan fråga, jag funderar på att göra min egna färgade dagkräm/foundation.

Se mer här:


Originalartikeln: ingredienser – Shenet Forum


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *