Indisk kålpanna

4,5 av 5 stjärnor5 stjärnor71%4 stjärnor14%3 stjärnor4%2 stjärnor9%1 stjärna0%21 röster21 Måttlig LCHFMåttlig LCHF80% Fett12% Protein7% Kolhydrater7 g kolhydrater / portion Lätt 5 + 25 m5 minuter förberedelse25 minuter tillagningstid”@context”:”http://schema.org/”,”@type”:”Recipe”,”name”:”Indisk ku00e5lpanna”,”description”:”Hotta upp din ku00e5l- och ku00f6ttfu00e4rspanna med en slu00e4ng av indisk curry och fu00e4rsk koriander su00e5 fu00e5r du en god och prisvu00e4rd middag med sting.”,”datePublished”:”2017-06-20T17:00:44+02:00″,”prepTime”:”PT5M”,”cookTime”:”PT25M”,”totalTime”:”PT30M”,”recipeYield”:”4 portioner”,”publisher”:”@type”:”Organization”,”name”:”Kostdoktorn”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se”,”mainEntityOfPage”:”http://www.kostdoktorn.se/recept/indisk-kalpanna”,”recipeCategory”:[”Huvudru00e4tt”,”Mu00e5ltid”],”image”:[”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/DD-245-2-200×200.jpg”,”width”:200,”height”:200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/DD-245-2-800×800.jpg”,”width”:800,”height”:800,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/DD-245-2.jpg”,”width”:2233,”height”:3349,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/DD-245-2-800×1200.jpg”,”width”:800,”height”:1200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/DD-245.jpg”,”width”:4558,”height”:3039,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/DD-245-800×534.jpg”,”width”:800,”height”:534,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”}],”recipeInstructions”:[”1 Strimla vitku00e5len fu00f6r hand eller i matberedare su00e5 fint som mu00f6jligt.”,”2 Stek ku00e5len i hu00e4lften av smu00f6ret i en reju00e4l stek- eller wokpanna pu00e5 medelhu00f6g vu00e4rme utan att ku00e5len fu00e5r allt fu00f6r mycket fu00e4rg. Det tar en stund fu00f6r ku00e5len att bli mjuk.”,”3 Krydda och tillsu00e4tt vinu00e4gern. Ru00f6r om och stek ytterligare ett par minuter. Lu00e4gg ku00e5len i en bunke tills vidare.”,”4 Smu00e4lt resten av smu00f6ret i samma panna.

Fortsätt läsa:


Läs mer: Indisk kålpanna


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *