Hyllas för sitt mod – visar hemska skadan – Expressen

Melodifestival-artisten Axel Schylström klättrade upp på ett tåg och fick omfattande brännskador för fem år sedan.

Nu skriver artisten om den svåra händelsen – och hyllas för sin ärlighet.

”Jag har betalat ett tillräckligt högt pris i smärta och ångest”, skriver Axel Schylström på Instagram.

Det var två dagar innan Axel Schylström skulle ta studenten som han klättrade upp på ett tågtak i Norrköping, och fick 16 000 volt genom kroppen. 

De svåra brännskadorna ärrade honom för livet, men Schylström har ändå kämpat för att slå igenom som artist och var med i både ”Idol”, och kom till andra chansen i årets Melodifestival.

Nu hyllas han för ett starkt inlägg på sin Instagram. Schylström har publicerat en bild på sin nyligen brända arm från 2012, och skriver om den livsförändrande händelsen.

”Vissa kan säkert ha problem med denna bild, men då får ni väl skrolla vidare, jag tycker att den är målande och häftig – tagen i juni 2012. Idag är det exakt fem år sen jag brände mig. En ganska bra tidpunkt att reflektera över saker och ting. Jag vet att det var mitt fel, och jag kommer aldrig att klandra någon annan för det som hände, så det behöver ni inte ens anmärka på, jag har betalat ett tillräckligt högt pris i smärta och ångest, tro mig.” skriver Axel Schylström till bilden på hans arm.

LÄS MER: Axel, 20, fick 16 000 volt genom kroppen

LÄS MER: Axels starka bilder på sin brännskada

Samtidigt som han skriver att det var hans eget fel, så peppar Axel Schylström sig själv och skriver att han har lyckats ta sig vidare i livet efter olyckan.

”Men även om jag håller mig själv ansvarig måste jag få känna mig stolt över sättet jag har vänt alla negativa saker på. För det gör jag. Jag känner mig jävligt stolt. Framför allt stolt över att jag ständigt står upp för mina ärr utan att skämmas och för att jag vågade satsa helhjärtat på min musik utan hänsyn till allt som varit. Den stoltheten kan ingen hater i världen ta ifrån mig. Det är väl vad jag kommit fram till” skriver Melodifestivalen-artisten.

Nu hyllas han av sina följare och fans för det modiga inlägget.

”Klart du ska vara jävligt stolt!” tycker en person.

”Respekt, så starkt av dig” skriver en annan.

https://www.instagram.com/p/BVSZnTrBYgV/

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Se mer här:


Källa: Hyllas för sitt mod – visar hemska skadan – Expressen


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *