Helt makalös!

rakning

recension after shave tonic antiga barbearia de bairro

Under en resa till Turkiet för 12-13 år sedan förälskade jag mig i de turkiska rakvattnens friska och fräscha citrusdofter. Här i Sverige har vi ingen stark tradition av klassiska rakvatten längre. Gamla hederliga Aqua Vera har sedan ett tid tillbaka gått i graven och numera är det aftershavekrämer av olika slag som trängs i butikshyllorna. Jag har aldrig varit särskilt förtjust i aftershave balm. Jag vill ha stinget och den fräscha känslan som en riktigt ”splash” ger. Jag har sökt en aftershave med klassisk sydeuropeisk citrusdoft och Antiga Barbearia från Portugal har nu avslutat min jakt.

recension after shave tonic antiga barbearia de bairro

Den är inte direkt billig jämfört med många andra. Drygt 325:- får man investera men det är en god investering. Den här aftershaven är fantastisk! Helt makalös! Ren och skär lyx för ansiktet.

Den officiella doftkompositionen är:
Italiensk bergamott och pomerans med en aning krydda och fruktighet. I mellannoten hittas en blommig bukett av magnolia och jasmin, för att sedan hamna i en träig basnot av cederträ och klippros.

Mina tankar går till citrusfrukter, apelsinblommor, cederträ.

recension after shave tonic antiga barbearia de bairro

Den innehåller alkohol men innehåller även jojobaolja för att återfukta huden efteråt.

Förutom denna aftershave har Antiga Barbearia raktvål, rakkräm, badtvål, shavettes mm i sitt sortiment. Ett märke väl värt att kolla närmare på. Rekommenderas varmt!

Toppbetyg!

bäst i test

Kategorier:rakning, betyg 5, Antiga Barbearia

Tagged as: rakning, bäst i test, klassisk rakning, recension, testpilotsfavorit, after shave tonic, Antiga Barbearia Ribeira do Porto After Shave, aqua vera, splash

Se artikeln här:

Originalartikeln: Helt makalös!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *